Disponibilitate: 2
34.00 RON

Coconul Buiac by FAIN

Săpun natural hidratant pentru copii cu lapte de capră, jojoba şi miere.

Ingrediente: unturi şi uleiuri vegetale bio saponificate cocos, ricin,cacao, shea, măsline, ulei bio presat la rece nesaponificat de jojoba, lapte de capră, gălbenuş de ou, miere şi ceară de albine, uleiuri esenţiale naturale de portocale, scorţişoară, roiniţă şi cuişoare, ulei natural presat la rece de cătină.

100 gr. A se păstra dupa folosire într-o savonieră uscată şi bine drenată.

PROPRIETĂŢI: Uleiul bio de jojoba presat la rece vindecă pielea inflamată, psoriazisul, eczemele şi orice tip de dermatită. Uleiul de jojoba poate fi considerat ca fiind cel mai bun prieten al pielii. Are proprietăți excelente de hidratare, pătrunde adânc în piele şi o face mătăsoasă. Acneea este una dintre cele mai comune boli cu care se confruntă adolescenții și, uneori, cremele şi loţiunile agravează și mai mult această afecţiune. Există, de asemenea, o serie de infecții bacteriene și fungice care afectează populaţia.În astfel de cazuri, uleiul de jojoba s-a dovedit a fi cel mai bun remediu. Chiar și problemele grave ale pielii, cum ar fi psoriazisul, acneea rozacee şi eczemele pot fi vindecate prin aplicarea regulată a acestui ulei.

Ulei esenţial de cuişoare: s-a dovedit că acest ulei este eficient în tratarea acneei, este puternic antimicrobian, antiseptic, hemostatic si antiinflamator.

Produse similare