Disponibilitate: 3
34.00 RON

Găzdoaia Veseloasă,  by FAIN.

Săpun natural exfoliant - anticelulitic, cu lăptişor de matcă pur, migdale dulci şi cafea măcinată.

Ingrediente: unturi si uleiuri vegetale - bio, presate la rece, saponificate de ricin, cacao, masline, cocos, shea; ulei bio presat la rece, nesaponificat, de migdale dulci, infuzie de cafea naturala; uleiuri esentiale de cuisoare, roinita, citronella si ghimbir; ceara de albine; pudra de cafea macinata fin; laptisor de matca pur.

100 gr. A se păstra după fiecare utilizare într-o savonieră uscată şi bine drenată.

PROPRIETĂȚI:

ULEI DE MIGDALE DULCI PRESAT LA RECE:

Este un emolient excelent și ajută la echilibrarea umidităţii pielii. Are un efect hidratant potrivit pentru toate tipurile de piele, ajută la ameliorarea iritațiilor, inflamațiilor și senzațiilor de mâncărime. Este un foarte bun lubrifiant și, pentru că nu este un ulei extrem de rapid penetrant, acesta constituie o bază bună pentru masaj, în amestec cu uleiuri esenţiale, permițându-vă un masaj bun înainte de a fi absorbit de pielePoate fi folosit pentru toate tipurile de piele; este adjuvant în caz de iritaţii sau inflamaţii. Hidratează pielea din jurul ochilor, masajul cu ulei de migdale dulci fiind recomandat pentru atenuarea cearcănelor.Previne îmbătrânirea pielii şi netezeşte ridurile; hrăneşte scalpul şi netezeşte cuticulele părului, oferind strălucire.

CAFEAUA:

În formă măcinată cafeaua poate fi atât un exfoliant excelent, deoarece curață fața de toate impuritățile, cât și un ingredient de bază al măstilor faciale, cu ajutorul cărora te poți bucura de un ten luminos și catifelat. În același timp ține celulita la distanță si curate celulele moarte.

Produse similare