Disponibilitate: 2
29.00 RON

Un săpun revigorant cu mireasmă ușoară de lămâie, cu semințe de mac care conferă un efect exfoliant. Macul împreună cu uleiul esențial de lămâie din acest săpun ajută la combaterea efectelor celulitei, care se poate diminua combinat cu un regim alimentar sănătos, alternat cu activități sportive și masaj. Uleiul de lămâie mai este astringent și antibacterian, fapt care îl face benefic și pentru persoanelor cu pielea grasă/acneică.

Întrebuințări și beneficii

Culoarea acestui săpun este dată de sucul de morcovi, care are o serie de proprietăți benefice pentru piele:

  •  Antiinflamator, ajuta la revitalizarea și tonifierea pielii
  •  Antioxidant natural, datorită conținutului de vitamina A, ajută în lupta contra radicalilor liberi care determină apariția ridurilor, eczeme și dermatite
  • Conține vitamina C care ajută la producerea de colagen, proteină esențială a pielii care ajută la îmbunătățirea elasticității pielii, prevenind ridurile și încetinește procesul de îmbătrânire.

Săpunurile Senia vor avea o viață mai lungă dacă le lăsați la uscat între utilizări. Recomandăm să folosiți o săpunieră care permite scurgerea apei, evitați să lăsați săpunul în apă, deoarece absoarbe apa și se înmoaie.

Produsele Senia conțin ingrediente 100% de origine naturală, nu folosim conservanți, coloranți și parfumuri sintetice, procesul de fabricare este realizat în mare parte manual, cu un consum foarte mic de energie. Fiecare produs este împachetat cu grijă și atenție pentru ca tu să te bucuri de beneficiile celor mai pure și mai concentrate cosmetice naturale.

 

Produse similare