Filtreaza

Disponibilitate: 1
Cashback: 0.68 RON
68.00 RON

Inel Elastic - Carneol

Un inel elastic deosebit, lucrat manual cu mărgele din pietre naturale de Carneol și Opal. Fiecare inel este realizat cu grijă și măiestrie, utilizând sfere de carneol și opal de înaltă calitate, montate pe un fir elastic rezistent. Datorită elasticității sale, inelul se potrivește confortabil pe orice deget, oferind o adaptabilitate excepțională.


Carneolul, recunoscut pentru proprietățile sale de a stimula curajul și vitalitatea, emite căldură și energie prin nuanțele sale vibrante de roșu și portocaliu. Această piatră semiprețioasă este venerată de diverse culturi, inclusiv tibetanii, egiptenii, musulmanii și hindușii, pentru beneficiile sale vindecătoare și spirituale.

Opalul reprezintă amplificarea, speranța mai înaltă și puritatea divină.


Fiecare inel este o creație unică și originală, pusă în practică în propriul nostru atelier. Acest lucru asigură o atenție deosebită la detalii și o calitate superioară a fiecărui produs. Vă rugăm să rețineți că, fiind realizat manual, pot apărea mici variații față de imaginea prezentată, conferind fiecărui inel un caracter distinctiv și personalizat.


Produse similare